Zpannend Zernike – 7 oktober 2018

In het weekend 6 en 7 oktober is Zpannend Zernike 2018. Op zondag 7 oktober openen wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in energie, bouwen en innovatie.

In Energy Barn op EnTranCe laten we zien wat nieuwe energie eigenlijk is en wat je er allemaal mee kan doen. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe een zonnepaneel werkt? Ben je nieuwsgierig wat het betekent dat je huis energieneutraal is? We laten het je zien op EnTranCe!

Met Clean Tech Aviation duik je in de wereld van het vliegen. Ben je ooit met het vliegtuig op vakantie geweest? Leer hoe een vliegtuig werkt en wat er moet gebeuren om het duurzaam te maken. Wil je liever zelf energie opdoen? Doe dan mee aan een van de sportieve activiteiten, zoals fietsen op een energiefiets!

BuildinG is het kenniscentrum voor aardbevingsbestendig en innovatief bouwen. Hoe zien onze huizen er in de toekomst uit? En onze wegen en bruggen? In de testhal kun je meedoen aan activiteiten op het gebied van bouwen. Hoe bouw je het sterkst? Heb jij wel eens gebouwd met eten? Hoe ziet jouw ideale huis eruit? Bezoek het ‘Het Huis van Morgen’: met welke technieken en voorzieningen in een woning kunnen ouderen zo lang mogelijk veilig, comfortabel en zelfstandig blijven wonen?

COMPLETE PROGRAMMA ZONDAG 7 OKTOBER

MEER INFORMATIETaal selecteren: