Vacature Gesloten: Trainee Business Developer (1,0 fte)

Ben je bijna of net klaar met je studie? Heb jij een commerciële inslag en wil je aan de slag met business development en subsidieregelingen in de energietransitie? Dan is deze trainee functie bij EnTranCe | Centre of Expertise Energy echt iets voor jou!

In verband met uitbreiding hebben we bij EnTranCe, Centre of Expertise Energy een vacature voor een

Trainee Business Developer (1,0 fte) – Vacature gesloten

 

Wat ga je doen?
In deze mooie rol ga je het komende jaar aan de slag met zowel business development als met subsidieregelingen voor EnTranCe. Je ontwikkelt samen met de partners van EnTranCe projecten en activiteiten op het thema energietransitie en je onderhoudt samenwerkingsrelaties in het kader van deze partnerschappen. Ook betrek je proactief de partners bij alle ontwikkelingen vanuit EnTranCe en help je mee bij de zogenoemde consortiumvorming. Daarnaast verzamel je informatie over specifieke subsidieregelingen en je stel je beoordelingscriteria en formats op voor subsidieaanvragen en -begrotingen en zul je – onder leiding van bijvoorbeeld een lector – subsidieaanvragen schrijven en uitwerken.

Als trainee neem je deel aan een ontwikkelprogramma, samen met twee trainees van Ekwadraat, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in duurzaamheid, energiebesparing en transitiemanagement. Dit programma bestaat uit een aantal learning community bijeenkomsten, workshops, cursussen, lezingen, vaardigheidstrainingen en een stage van één dag per week bij Ekwadraat. Kortom, een hele mooie afwisselende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als professional in de energietransitie!

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij EnTranCe, het Centre of Expertise Energy van de Hanzehogeschool, die als lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap wil bijdragen aan een robuuste en veerkrachtige energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleert EnTranCe – in samenwerking met burgers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en anderen kennisinstellingen – duurzame innovaties. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streeft EnTranCe naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren.

Wat breng je mee?
Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding in een voor deze functie relevante richting. Denk bijvoorbeeld aan commerciële economie, bedrijfskunde of HRM. Naast een flinke dosis energie en enthousiasme ben je snel van begrip en zorgvuldig, ben je gericht op samenwerking, heb je affiniteit met zowel taal als cijfers (financieel en inhoudelijk) en ben je professioneel in de onderlinge afstemming. Je weet hoe je moet begroten en hoe je begrotingsregels moet toepassen. Je bent een conceptueel denker en hebt affiniteit met – en bij voorkeur kennis van – het speelveld van de energietransitie, het energiesysteem en de diverse ontwikkelingen op dit gebied. Je denkt vanuit het perspectief van de partner én EnTranCe, je bent ontwikkelingsgericht en denkt en handelt in mogelijkheden. Uiteraard krijg je in deze rol de nodige steun vanuit onze business developer directeur.

Aanbod
We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Duur van de werkzaamheden is nu gesteld tot november 2023. Je krijgt een afwisselende functie met veel uitdaging en een professioneel ontwikkelprogramma. Startdatum is zo spoedig mogelijk.

Het salaris bedraagt maximaal € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Koenis, directeur business development, telefoonnummer 06-18 68 47 98. Wil je meer weten over de organisatorische kant neem dan contact op met Antoinette Bos, manager operations, 06-53 89 23 27.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton op deze pagina.

– Sluitingsdatum: 31 maart 2022.
– De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 4 april 2022.
– Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.
– Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Taal selecteren: