Vacature: Projectleider onderzoeksprojecten

Heb jij ervaring in het managen van een onderzoeksomgeving? En ben je een verbindende schakel, analytisch en resultaatgericht? Dan is dit een functie voor jou!

Wat ga je doen?

Je bouwt samen met de lector aan een krachtige onderzoeksgroep. Je organiseert plannen van diverse (interdisciplinaire) onderzoeksprojecten en stuurt hierbij het onderzoeksteam van het lectoraat Communication, Behaviour and a Sustainable Society (CBSS) aan in de operationele en tactische ‘gang van zaken’. Je stemt af en maakt afspraken met de verschillende collega’s zoals (docent) onderzoekers, projectleiders, werkpakketleiders en studenten. Je plant de collega’s in op projecten, rekening houdend met beschikbaarheid en piekbelastingen. Daarnaast ben je gericht op het behalen van resultaten volgens gemaakte afspraken en stuur je op de financiën van onderzoeksprojecten. Je faciliteert collega’s in hun werk. Je draagt zorg voor de bewaking en rapporteert over de voortgang. Ook adviseer je bij afwijkingen van het projectplan en/of onvoorziene omstandigheden. De inhoudelijke aansturing op het onderzoeksgebied vindt plaats door de lector, evenals de professionele ontwikkeling van de betrokken onderzoekers. Hierbij adviseer je de lector op basis van wat je dagelijks ziet. Verder maak je de verbinding tussen enerzijds het lectoraat en anderzijds de Innovatie Werk Plaats (IWP) EnTranCe en de drie learning communities (lokale en regionale energiestrategieën, mobiliteit en industrie). Bij complexe onderzoeksprojecten ben je bereid om op te treden als projectleider.

Wie zijn wij?

Je gaat werken bij EnTranCe, Centre of Expertise Energy. EnTranCe draagt als lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap bij aan een robuuste, veerkrachtige en duurzame energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleren we duurzame innovaties in samenwerking met burgers, bedrijven, studenten, maatschappelijke organisaties en overheden. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streven we naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren. Het lectoraat CBSS vertegenwoordigt binnen EnTranCe zowel de Academie voor Sociale Studies als het Instituut voor Communicatie, Media en ICT. Inhoudelijk betekent dit dat de onderzoeksprogramma’s gericht zijn op de sociale, gedragsmatige en communicatieve aspecten van de energietransitie.

Wat breng je mee?

Je hebt een voor de functie relevante afgeronde academische opleiding. Je bent sterk in het managen van projecten en teams. Je bent goed in het verbinden van mensen, zowel intern als extern, en je bent analytisch, schrijfvaardig en resultaatgericht. Je bent in staat om mensen aan te sturen en de verbindende schakel te zijn tussen lector en, onder andere, (docent) onderzoekers. Natuurlijk heb je relevante kennis van de thema’s van CBSS en kan je niet wachten om hier samen met ons verdere invulling aan te geven.

Voldoe je niet aan wat we voor deze functie vragen, maar denk je toch een bijdrage te kunnen leveren? Dan nodigen we je van harte uit ook te solliciteren.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie binnen een inspirerende en dynamische werkomgeving met een informele werksfeer. Ook is er aandacht voor een gezonde werk-privé balans.

We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De startdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 4.508,- en maximaal € 6.064,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 12 cao-hbo.

De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature (vacaturenummer v23.0019) kun je contact opnemen met Antoinette Bos, manager operations, 06-53 89 23 27.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur via deze link je cv en motivatie.

  • Sluitingsdatum: 19 februari 2023.
  • De eerste gesprekken vinden plaats op: woensdag 22 februari 2023.
  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten. Interne kandidaten worden gedetacheerd.
  • Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Taal selecteren: