Vacature gesloten: Junior business developer (1,0 fte)

Ben je een verbinder en netwerker? Heb jij een commerciële inslag en wil je aan de slag met subsidieregelingen en business development? Dan is deze junior functie echt iets voor jou!

In verband met uitbreiding hebben we bij EnTranCe een vacature voor een

Junior business developer (1,0 fte) – Vacature Gesloten

 

Wat ga je doen?
In deze mooie rol ontwikkel je projecten en activiteiten samen met de partners van EnTranCe. Je onderhoud de samenwerkingsrelatie in het kader van het partnerschap. Daarnaast betrek je proactief verschillende partners bij alle ontwikkelingen vanuit EnTranCe en zorg je ervoor dat ze kunnen samenwerken. Jij brengt partijen bij elkaar.

Daarnaast ga je bezig met verschillende subsidieregelingen. Je verzamelt informatie over specifieke subsidieregelingen en stelt beoordelingscriteria op evenals formats voor aanvragen en begrotingen. Daarnaast ga je onder leiding van bijvoorbeeld een lector subsidie aanvragen, schrijven en uitwerken. Ook help je mee bij het zogenoemde consortiumvorming.

In je rol van junior business developer neem je deel aan een ontwikkelprogramma, samen met twee collega’s van Ekwadraat, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in duurzaamheid, energiebesparing en transitiemanagement. Dit programma bestaat uit een aantal learning community bijeenkomsten, workshops, cursussen, lezingen, vaardigheidstrainingen. Ook draai je één dag per week mee bij Ekwadraat.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij EnTranCe, het Centre of Expertise Energy (CoEE) van de Hanzehogeschool, die als lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap wil bijdragen aan een robuuste en veerkrachtige energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleert EnTranCe, CoEE – in samenwerking met burgers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en anderen kennisinstellingen – duurzame innovaties. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streeft EnTranCe, CoEE naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring en een afgeronde hbo opleiding in een relevante richting voor deze functie. Denk aan commerciële economie of bedrijfskunde. Naast een flinke dosis energie en enthousiasme ben je snel van begrip en zorgvuldig. Je bent gericht op samenwerking, hebt affiniteit met zowel taal als cijfers (financieel en inhoudelijk) en ben je professioneel in de onderlinge afstemming. Je bent een conceptueel denker en hebt affiniteit met – en bij voorkeur kennis van – het speelveld van de energietransitie, het energiesysteem en de diverse ontwikkelingen op dit gebied. Je denkt vanuit het perspectief van de partner én EnTranCe, je bent ontwikkelingsgericht en denkt en handelt in mogelijkheden. Uiteraard krijg je in deze rol de nodige steun vanuit onze business developer directeur.

Aanbod
We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Duur van de werkzaamheden is nu gesteld tot november 2023. Je krijgt een afwisselende functie met veel uitdaging en een professioneel ontwikkelprogramma. Startdatum is zo spoedig mogelijk.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.705,- en maximaal € 3.998,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 9 cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Koenis, directeur business development, telefoonnummer 06-18 68 47 98. Wil je meer weten over de organisatorische kant neem dan contact op met Antoinette Bos, manager operations, 06-53 89 23 27.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je cv en motivatie via deze pagina.
– Sluitingsdatum: 8 mei 2022.
– De eerste gesprekken vinden plaats op: donderdag 12 mei 2022.
– Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
– Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Taal selecteren: