Vacature: HR-coördinator

Ben jij iemand die onze HR-processen coördineert en soepel laat verlopen? Neem jij initiatief en ben je sterk in organiseren? Dan is dit echt een functie voor jou!

Context

EnTranCe, Centre of Expertise Energy is een zogenaamde netwerkorganisatie. We werken in onderzoeksprojecten met docent-onderzoekers, lectoren, studenten, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties aan energievraagstukken. De docent-onderzoekers die in deze projecten participeren worden ingeleend vanuit andere onderdelen van de Hanzehogeschool of werken bij EnTranCe. EnTranCe is sterk groeiend zowel in onderzoeksvolume als personeel. Daarom zoeken we versterking op de HR portefeuille om deze groei aan te kunnen en gecontroleerd verder te kunnen groeien waarbij iedereen met plezier zijn werk kan doen. En jij speelt daarin een belangrijke rol!

Wat ga je doen?

Je primaire taken zijn het coördineren en uitvoeren van de verschillende HR-processen rondom in- door- en uitstroom van EnTranCe. Je coördineert het wervings-, selectie en contracteringsproces en de afwikkeling van het indiensttredingsproces. Daarbij voer je ook diverse HR-mutaties uit waarbij jij het overzicht houdt voor een vloeiend proces.

 

Verder draag je zorg voor een perfecte onboarding zodat nieuwe collega’s zich welkom voelen. Je rol is cruciaal met betrekking tot het verbinden van nieuwe medewerkers met het huidige team middels zorgvuldige afstemming en communicatie.

 

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de bemensing van de onderzoeksprojecten en de resourceplanning, waarbij je rekening houdt met vraag en aanbod, ontwikkelbehoefte, beschikbaarheid, capaciteiten en samenstelling van teams. Je doorgrondt en analyseert wat nodig is, schakelt snel en legt verbanden. Je opereert zelfstandig binnen de context van het onderzoek en hebt hierin veel afstemming met lectoren en onderzoekers. Je bent hierbij een spin in het web en werkt daarnaast nauw samen met functioneel leidinggevenden en het projectenbureau.

Wie zijn wij?

Je gaat werken bij EnTranCe, Centre of Expertise Energy draagt als lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap bij aan een robuuste, veerkrachtige en duurzame energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleren we duurzame innovaties in samenwerking met burgers, bedrijven, studenten, maatschappelijke organisaties en overheden. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streven we naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding. Je hebt kennis van en ervaring met HR- processen evenals van relevante wetgeving. Je bent sterk in plannen en organiseren, organisatiesensitief en bent gericht op samenwerking. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en ben je iemand die initiatief neemt, snel kunt schakelen en prioriteiten stelt. Je bent een doortastend persoon. Je werkt gestructureerd en zorgvuldig, bent digitaal vaardig en je maakt je nieuwe systemen snel eigen, ervaring met Afas is een pré. Verder heb je affiniteit met het werkgebied van EnTranCe.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen en komt terecht in een prettige werkomgeving met een informele werksfeer binnen een sterk groeiende context. Dat geeft dynamiek en perspectief.

 

We bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Startdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.813,- en maximaal € 4.569,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 10 cao-hbo.

 

De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature (0,8 fte, vacaturenummer v23.0101) kun je contact opnemen met Antoinette Bos, manager operations, 06-53 89 23 27.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je cv en motivatie via deze link.

  • Sluitingsdatum: 15 juni 2023.
  • De eerste gesprekken vinden plaats op: dinsdag 20 juni 2023.
  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
  • Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Taal selecteren: