Vacature: Grant writer (0,8 – 1,0 fte)

Ben je analytisch en conceptueel sterk en heb je uitstekende schrijfvaardigheden, krijg je energie van energietransitie en circulaire innovaties, dan is deze functie echt iets voor jou!

Voor EnTranCe, Centre of Expertise Energy (CoEE) en het Kenniscentrum Biobased Economy KCBBE van de Hanzehogeschool Groningen zoeken we een

Grant writer (0,8-1,0 fte)

Wat ga je doen?

Als grant writer schrijf je projectplannen voor subsidie- en/of financieringsaanvragen en schrijf je businesscases. Dit doe je in combinatie voor EnTranCe | CoEE en KCBBE. Je werkt vanuit deze centra aan de maatschappelijke opgave energietransitie en circulariteit. Het schrijven van de subsidie- en/of financieringsaanvragen doe je in nauwe samenspraak met onze subsidieadviseurs, business developers en lectoren, op basis van strategische ambities. Met de subsidieadviseurs en business developers zoek je naar kansen en mogelijkheden om de impact van ons in deze maatschappelijke opgave te vergroten. Daarnaast zorg je ervoor dat je intern en extern (bij de subsidie- en financieringsorganisaties) informatie ophaalt en gebruikt dit om passende voorstellen te schrijven. Je achterhaalt de vraag achter de vraag en hebt helder zicht op de criteria voor beoordeling van de te schrijven plannen en aanvragen.

Waar ga je werken?

EnTranCe | Centre of Expertise Energy
Je gaat werken bij EnTranCe | CoEE van de Hanzehogeschool, die als lerende, praktijkgerichte kennisgemeenschap wil bijdragen aan een robuuste en veerkrachtige energievoorziening. Door middel van hoogstaand toegepast onderzoek en onderwijs stimuleert EnTranCe | CoEE – in samenwerking met bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en anderen kennisinstellingen – duurzame innovaties. Met als uitgangspunt ‘people in power’ streeft EnTranCe | CoEE naar engagement in de energietransitie om een duurzamere samenleving te realiseren.

Kenniscentrum Biobased Economy
KCBBE is een van de kenniscentra van de Hanzehogeschool Groningen. Een biobased economy is een economie en samenleving die gebruik maakt van duurzame hernieuwbare grondstoffen van groene herkomst met gesloten kringlopen. Hierin vervangen hernieuwbare grondstoffen fossiele grondstoffen voor het produceren van chemicaliën, materialen, brandstoffen of elektriciteit en warmte. Het KCBBE werkt samen met bedrijven en instellingen aan vraagstukken die om nieuwe oplossingen en innovaties vragen. Het onderzoek draagt bij aan de kennisontwikkeling en toepassing in de beroepspraktijk en de maatschappij en leidt daarmee tot innovatie en (economische) ontwikkeling. Daarnaast levert het onderzoek nieuwe kennis en inzichten op voor ons onderwijs.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde master in een relevante richting voor deze functie. Je hebt ruime, relevante werkervaring en een sterk netwerk binnen de vakgebieden energietransitie/circulariteit/biobased economy en hebt aantoonbaar succes met het schrijven van subsidieaanvragen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies in Nederland en Europa. Verder heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en uitstekende schrijfvaardigheden. Je weet ideeën snel te vertalen naar concrete voorstellen. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en een samenwerkingsgerichte en proactieve houding.

Wat bieden wij?

We bieden je een mooie functie waarin ruimte is om te werken aan initiatieven en projecten met een sterk innovatief karakter. Je komt terecht in een leuke werkomgeving met een informele werksfeer. Ook is er aandacht voor een gezonde werk-privébalans.

We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Startdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 cao-hbo.

De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Antoinette Bos, manager operations EnTranCe | CoEE, 06-53892327 of Karen Geerts, programmamanager KCBBE, 06-10086053.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je cv en motivatie via onderstaande link.

  • Sluitingsdatum: zondag 6 november 2022.
  • De eerste gesprekken vinden plaats op: vrijdag 11 november 2022.
  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
  • Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier om te solliciteren!

Taal selecteren: