Trots op onze Green Ambassadors

Elke student een duurzame ambassadeur. Dat is een van de duurzaamheidsdoelstellingen die de Hanzehogeschool Groningen zichzelf heeft gesteld. Vanuit Innovatiewerkplaats EnTranCe en de Master Energy for Society hebben Jacqueline Joosse en Ans Assies vier studenten genomineerd voor een Green Ambassador Certificaat. We kunnen met trots bekendmaken dat deze vier (oud)studenten het certificaat, in verschillende fases*, toegekend hebben gekregen.

Joline Teisman, student Master Energy for Society, heeft het Green Ambassador Certificaat fase vier in ontvangst genomen. Joline: ‘Ik ben er trots op dat ik het Green Ambassador Certificaat heb ontvangen vanwege mijn intrinsieke motivatie en toewijding aan onderzoek naar eerlijke / slow fashion, duurzaam toerisme en de energietransitie. En voor mijn vermogen om anderen te inspireren om mee te doen aan duurzame ontwikkeling!’.

Daniëlle Wiersema is student Built Environment en volgde voor de zomer haar stage (buitenwerkplaats) bij IWP EnTranCe. Daniëlle heeft Green Ambassador Certificaat fase 2 toegekend gekregen: een Green Thinker! Nynke Hoomans is inmiddels afgestudeerd van de opleiding Vastgoed & Makelaardij en Britt Koopmans, is student Built Environment en volgde een jaar geleden haar stage (buitenwerkplaats) bij IWP EnTranCe. Nynke en Britt zijn Green Dreamers! Fase 3 van het Green Ambassador Certificaat.

17 Sustainable Development Goals
Het Green Ambassador Programma richt zich op de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Als duurzame ambassadeurs zijn onze studenten in staat de doelen in hun (toekomstige) vakgebied toe te passen en uit te dragen in het werkveld.

Share your talent. Move the world
In het Green Ambassador Programma werken schools, samen met de ondersteunende diensten, Centres of Expertise, en kenniscentra aan een hogeschool die studenten inspireert tot het inzetten van hun talenten voor een betere wereld.

* Er zijn vier fases in het Green Ambassador Programma. Deze worden hier uitgelegd.


Joline Teisman, student master Energy for Society

Taal selecteren: