Studenten IWP EnTranCe schrijven blog over hun ervaringen en inzichten

Als afsluiting van een bijzondere IWP-ervaring bij de Innovatiewerkplaats EnTranCe hebben we onze studenten gevraagd een blog te schrijven over hun opdracht/project. Deze hebben we verzameld in een boekje.

In dit digitale boekje nemen de studenten je mee in hun leerproces en de resultaten daarvan en vertellen ze over de uitdagingen die ze zijn tegengekomen. De verzameling blogs geven een beeld van de diversiteit aan opdrachten én opleidingen en van de complexiteit van het vraagstuk energietransitie. Een vraagstuk waarin een enorme maatschappelijke opdracht voor ons ligt en waarin het er op aankomt dat jonge professionals, vanuit politieke, economische, sociale, technologische, ecologische en juridische opleidingsachtergronden, elkaar leren verstaan, en leren begrijpen dat ze elkaar nodig hebben om duurzame antwoorden te vinden op vragen van de toekomst. Met dit boekje sluiten de studenten hun leerervaring bij de innovatiewerkplaats EnTranCe af en delen ze hun verworven inzichten met de lezer en met elkaar.

Bekijk hier het boekje.

De blogs zijn gegroepeerd op de volgende thema’s:

  • Energy Governance onder leiding van Marjolein den Uijl;
  • Sustainable Buildings onder leiding van Henmar Moesker en Wouter Swart-Ranshuijzen;
  • Regional Energy Transitions onder leiding van Henmar Moesker;
  • Communication & Behaviour onder leiding van Richard Benes en Mathilde van Dijk.

Komende maanden zullen we een aantal blogs op de website publiceren. We beginnen met Wouter Wiering, vierdejaarsstudent Facility Management.

Taal selecteren: