TransFuture Festival

Jaarlijks vindt op EnTranCe het TransFuture Festival plaats. Hèt festival over nieuwe energie, met aandacht voor alle mooie kansen die de energietransitie in onze regio te bieden heeft. Samen met onze partners delen we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op energiegebied.

Iedereen is welkom op het TransFuture Festival: professionals, ondernemers, bedrijven, overheden, studenten en anderen met belangstelling voor duurzame energie en innovatie. Er is volop gelegenheid om te netwerken en kennis met elkaar te delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de vorige editie van het TransFuture Festival presenteerden we een speciale midzomeravond-editie van de Barn Talks, verzorgd door oud-PvdA leider Diederik Samsom. Ook dit jaar zijn we hard aan het werk om een mooi programma met interessante sprekers samen te stellen.

 

De vijfde editie van het TransFuture Festival vindt plaats op 12 juni. De programmering is nog volop in ontwikkeling. Daarvoor werken we graag samen met diverse partners die een bijdrage willen leveren aan het inhoudelijke programma. Heb je leuke ideeën die binnen het festival passen en wil je ook onderdeel zijn van deze lustrumeditie van het TransFuture Festival? Neem dan contact op met projectleider Margreet van der Velde: m.van.der.velde@pl.hanze.nl.

Op deze pagina zullen regelmatig updates verschijnen over de inhoud van het programma.

Taal selecteren: