Start-ups

Verschillende start-ups vonden hun oorsprong bij of op het terrein van EnTranCe. Wat ooit begon als een vernieuwend idee groeide vaak uit tot succesvolle ondernemingen. Een kleine greep uit de (oud)bewoners van EnTranCe.

Clean Tech Aviation | Vliegen op biobrandstof

The Clean Tech Aviation (CTA) is een organisatie voor onderzoek en ontwikkeling, met veel kennis en ervaring op het gebied van lucht- en zeevaart. CTA bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: CTA BV en CTA GmbH. CTA BV huist op vliegveld Teuge en heeft een testlab op EnTranCe waar de werkingsduur van motoren getest wordt.

www.ctainnovation.com

CH Energy BV | From waste to oil and gas

CH Energy is een innovatief bedrijf dat een systeem heeft ontwikkeld dat niet-recycleerbaar afval omzet in brandstof en gas. Alle restproducten van dit recycleproces kunnen worden gescheiden zodat ze herbruikbaar zijn.

www.chenergy.nl

RIO projects | Lets change how projects are done

RIO staat voor Ruimte, Innovatie en Ontwikkeling. RIO projects heeft het RIO Lab ontwikkeld, een laboratorium voor advies op het vlak van gebieds- en energietransitie op EnTranCe.

www.rioprojects.nl

Enie.nl | Direct besparen, zonder investering

De groene revolutie is in volle gang, maar ondanks de vele mogelijkheden zijn er nog heel veel barrières. Enie wil deze wegnemen. Enie maakt zonne-energie mogelijk voor iedereen  en biedt advies en ondersteuning bij de installatie van zonnepanelen.

www.enie.nl

Envitron | Making energy visable

Envitron werkt aan één oplossing die alle vormen van energie meet, analyseert en optimaliseert. Zo voorziet Envitron klanten van het beste inzicht om effectief te verduurzamen.

www.envitron.com

Taal selecteren: