Prijs t.w.v. €10.000 winnen en jouw (energie)bedrijf of idee een boost geven? Maak het waar, meld je aan!

Ondernemen is voor iedereen. Dus ook voor jou! Ben jij ondernemer in de dop? Wil jij innovatiever worden en groeien? Of wil jij jouw bedrijf of idee een boost geven? Maak het waar, meld je aan! Studenten van de Hanze of de RUG hebben de mogelijkheid om mee te doen.

Tijdens de Dag van de Ondernemende Student op donderdag 28 mei 2020 wordt Start-up City omgetoverd tot een festivalterrein. Een dag vol muziek, foodtrucks, drankjes en uiteraard ondernemen. Aan het eind van het festival is de Grand Final waar de Rabo Ondernemersprijs t.w.v. €10.000 en de andere prijzen worden uitgereikt. Wil je kans maken op deze prijzen en daarnaast je bedrijf of idee een boost geven door mee te doen aan de bootcamp waarbij jij je route bepaalt? Meld je dan nu aan!

Hoe meld ik mij aan?

Meld je hier aan! Je meld je aan voor de Up-start Day op 12 maart en de bootcamp die je helpt bij het ontwikkelen en laten groeien van zelfkennis, expertise, business en netwerk. Met als eindbestemming de Grand Final tijdens de Dag van de Ondernemende Student waar de Rabo Ondernemersprijs t.w.v. €10.000 en de andere prijzen worden uitgereikt. Let op! Tijdens de bootcamp periode kun je je aanmelden voor de Rabo Ondernemersprijs en de andere prijzen. De jury selecteert op een aantal criteria de 15 kandidaten die hier kans op maken tijdens de selectiedag.

Meer informatie vind je op www.hanze.nl/ondernemersprijs!

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je meer weten? Lees hieronder het verhaal van de winnaar van vorig jaar of bekijk de aftermovie.

Jorn Hofman, winnaar 2019 aan het woord:

Aftermovie Dag van de Ondernemende Student 2019

Taal selecteren: