Energy Barn

Organiseert u een bijeenkomst, lezing, vergadering, evenement of college over de energietransitie? Dan kunt u terecht in de Energy Barn van EnTranCe; een moderne, duurzaam gebouwde schuur waarin alle faciliteiten samenkomen om het jullie zo prettig mogelijk te maken: wij denken mee over bijvoorbeeld de juiste opstelling(en), catering, audio-visuele oplossingen en aankleding. Ook is er beschikking over een keuken. De Energy Barn staat op het terrein van EnTranCe (Zernikelaan 17) en beschikt over gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het gebouw.

Ontmoetingsplaats
Behalve een kantoorgebouw, projectgebouwen, onderzoeks- en testfaciliteiten beschikt EnTranCe – Centre of Expertise Energy over een locatie die bedrijfsleven, overheid, onderwijsinstellingen, docenten, studenten, energiedeskundigen en algemeen publiek samenbrengt: de Energy Barn. Dit is een sfeervolle, inspirerende, ‘energieke’ ontmoetingsplaats waar men kennis en visies rond de huidige en de toekomstige energievoorziening met elkaar kan delen. Wat de Energy Barn zo speciaal maakt, is dat het gebouw grotendeels is opgebouwd uit lokale, hergebruikte materialen. En grote, duurzame, agrarische schuur met twee muren die uit strobalen zijn opgebouwd. Aan het gebouw is een aantal oude zeecontainers gekoppeld die extra facilitaire ruimte bieden. Het gebouw is zo’n 15 meter breed, 20 meter lang en heeft een hoogte van 9 meter.

Evenementenlocatie
Behalve dat de Energy Barn als ontmoetingsplaats voor kennisuitwisseling en als ‘marktplaats’ voor het opzetten van projecten, ondernemingen en samenwerkingsverbanden kan worden beschouwd, fungeert deze ook als evenementenlocatie. De energieschuur biedt derden tegen een vergoeding ruimte om er evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Zo is de Energy Barn onder andere geschikt voor de volgende activiteiten:

  • Vergaderingen
  • Productpresentaties
  • Lezingen
  • Conferenties, symposia, workshops, colleges
  • Bedrijfsbijeenkomsten en -feesten

Daarbij zorgt EnTranCe voor de gewenste opstelling van stoelen, banken, tafels, etc. In de Energy Barn is keukenapparatuur aanwezig waar men gebruik van kan maken.

Capaciteit & toegankelijkheid
Afhankelijk van het evenement en de meubilairopstelling kan de Energy Barn ruimte bieden aan 200 personen. Ook is het gebouw goed toegankelijk voor mindervaliden.

Audio-visuele middelen
De Energy Barn beschikt over professionele AV-apparatuur.

Online of hybride bijeenkomsten
Nieuw is dat de Energy Barn, behalve voor het faciliteren van evenementen, nu ook tegen een vergoeding ingeschakeld kan worden voor online vergaderingen, conferenties, presentaties en colleges. Hiervoor is alle benodigde communicatieapparatuur aanwezig en hebben wij alle expertise in huis! Zowel voor online als hybride bijeenkomsten.

Taal selecteren: