Nieuws

Vacature: Communicatiemedewerker Energysense

Voor het project Energysense is een vacature ontstaan voor een Communicatiemedewerker (0,6 fte). Als communicatiemedewerker ben je primair bezig met de ontwikkeling en uitvoering van ons  communicatiebeleid binnen het project Energysense. Je bewaakt de huisstijl en bent redacteur van interne en externe communicatie-uitingen. Je weet onze doelgroepen als geen ander te binden en te boeien. Dit doe je via onze website, social media, intranet, nieuwsbrieven en verschillende externe platformen. Daarnaast ben je dé sparringpartner voor verschillende collega’s. Samen met de projectleider en senior-onderzoeker denk je met ons mee en zorg je voor passende communicatie.

Nieuws

Waterstofnetwerk WING geopend

"We verklaren het waterstofnetwerk nu officieel geopend!", aldus WING-projectleider Ted Wildenberg. Partners DNV, Emerson, Gasunie, GasTerra en EnTranCe knoopten symbolisch de linten aan elkaar om de samenwerking te bezegelen.  Gedeputeerde IJzebrand Rijzebol de Provincie Groningen hield een online toespraak, waarin hij duidt op belang voor regio van het waterstoftestcentrum. Dinsdag 18 januari werd het Waterstof Innovatie Netwerk Groningen (WING) geopend in de proeftuin van EnTranCe - Centre of Expertise Energy. Met dit vrij beschikbare testnetwerk kan het midden- en kleinbedrijf (zoals netwerkbeheerders, installateurs en andere technische organisaties) trainingen met groene waterstof voor hun personeel organiseren, fysieke tests uitvoeren en hun technologie demonstreren.

Nieuws

Juridisch handboek voor ondernemers in waterstof gelanceerd tijdens opening WING

Tijdens het openingsevent van het Waterstof Innovation Netwerk Groningen (WING) op 18 januari 2022 heeft lector Daisy Tempelman een juridisch handboek voor ondernemers in waterstof gelanceerd. Tempelman schreef de juridische publicatie getiteld ‘Juridische handvatten voor innovatieve ondernemers in waterstof’, samen met drie andere docent-juristen van het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool Groningen: coördinator Tineke Ubbens - Elings, Harry Smeltekop en Marjolein den Uijl. Dit deden zij in opdracht van het project Groene Waterstof Booster (SNN/EFRO).

Nieuws

Online opening testlocatie voor waterstoftechniek (WING)


Dinsdag 18 januari is het zover: de opening van waterstofnetwerk WING. Met dit gloednieuwe Waterstof Innovatie Netwerk Groningen kan het midden- en kleinbedrijf (zoals netwerkbeheerders, installateurs en andere technische organisaties) trainingen met waterstof voor hun personeel organiseren, fysieke tests uitvoeren en hun technologie demonstreren. De opening vindt vanwege de huidige coronamaatregelen online plaats tussen 15.00 - 16.00 uur.


Nieuws

Daisy Tempelman per 1 december lector Juridische vraagstukken in de energietransitie

Ze is al een paar week aan de slag in haar nieuwe functie, maar toch zetten we haar graag nog even even in het zonnetje. We zijn trots bekend te maken dat Daisy Tempelman ons lectorenteam op EnTranCe komt versterken als lector Juridische Vraagstukken in de Energietransitie. Daarmee is ons elftal nu compleet!

Nieuws

Extra Meet & Greet IWP EnTranCe

​Ga jij in februari 2022 afstuderen en ben je op zoek naar een innovatieve en uitdagende afstudeeropdracht of een interessante stageopdracht? Ontdek welke opdrachten we aanbieden en stel al je vragen ‘live’ tijdens onze extra Meet & Greet op maandag 13 december bij EnTranCe, locatie Energy Academy Europe.