Nieuws

Vacature: Onderzoeker energietransitie en datamodellering

Ben jij onze nieuwe collega met stevige ervaring in datamodellering? Wil jij bijdragen aan het voeren van de discussie in de energietransitie op basis van feiten? Dan zoeken we jou!

Nieuws

EnTranCe-student Rick Geuken ontvangt Green Ambassador-certificaat

EnTranCe-student Rick Geuken heeft op 14 juni 2022, Green Ambassador Day, het Green Ambassador-certificaat ontvangen. Rick is genomineerd vanwege zijn belangrijke bijdrage aan een duurzamere wereld en vermogen om medestudenten te inspireren!

Nieuws

Geen Russisch gas? EnTranCe werkt al jaren aan alternatieven

EnTranCe - Centre of Expertise Energy-onderzoekers werken hard aan alternatieven voor fossiele energie. Zon, wind, waterstof en groen gas. Dat laatste alternatief neemt een hogere vlucht dan ooit tevoren.

Nieuws

Diploma-uitreiking masterstudenten van de Master Energy for Society

Op 2 juni zijn 12 Masterstudenten van de Master Energy for Society afgestudeerd. 12 jonge mensen die hun studie en scriptie volbracht. Het zijn nu 12 nieuwe vakkundige energietransitie-collega’s in wie wij onze hoop en vertrouwen stellen, zodat het goed gaat in de wereldwijde energietransitie. (English in article)

Nieuws

Vacature: Docent-onderzoeker energietransitie en datamodellering (medior)

Ben jij onze nieuwe collega met stevige ervaring in datamodellering? En wil je alles weten van het energiesysteem van de toekomst, de rol van waterstof daarin en daarbij verbinding leggen met technische bedrijfskunde? Dan zoeken we jou!

Nieuws

Blockchain en energie openbaar college en workshop

​Energiecoöperaties spelen in Nederland een steeds grotere rol in de productie van duurzame energie. In het SIA-RAAK-project Coöperatief in Balans wordt onderzoek gedaan naar het ontwikkelen van innovatieve energiediensten die lokale coöperaties kansen bieden om economisch renderende taken op te pakken. Daarnaast worden de mogelijkheden voor het coöperatief aanbieden van regionale energiediensten onderzocht.