Nieuws

Afstuderen bij EnTranCe

Ga jij in september 2020 afstuderen en ben je op zoek naar een innovatieve en uitdagende afstudeeropdracht? Ontdek welke opdrachten we bij EnTranCe aanbieden.

Blog

Pak die handschoen op! Corona leert ons een les – een blog door lector Wim Elving

We prijzen de schone lucht en het verminderde lawaai. We staan niet meer massaal in de file en we hoeven niet meer te zoeken naar die ene vrije parkeerplek. Ja, we missen onze collega’s, studenten en partners met wie we aan het innoveren zijn. Maar via scherm verloopt het contact eerlijk gezegd wel heel efficiënt.

Blog

Corona en onze CO2-emissie – een blog door lector Martien Visser

Je zou het te midden van alle ellende bijna vergeten. We moeten dit jaar van de rechter ook nog aan een CO2-doelstelling voldoen. Onze maximale CO2-emissie moet dit jaar tenminste 25% lager zijn dan in 1990.

Blog

Wees kritisch en accepteer!

Als we de energietransitie echt willen versnellen zal men kritischer en minder vanuit het eigen belang moeten denken, zegt dr. Daisy Tempelman. Nu zitten er vaak te veel verschillende belangen aan tafel en is ‘het compromis’ vaak niet de beste uitkomst voor de samenleving, maar enkel de meest haalbare.

Nieuws

Afstuderen bij IWP EnTranCe!

Ga jij in september 2020 afstuderen en ben je op zoek naar een innovatieve en uitdagende afstudeeropdracht? Ontdek welke opdrachten we aanbieden en stel al je vragen op dinsdag 19 mei tijdens de online Meet & Greet Innovatiewerkplaatsen.

Blog

Windturbines in je achtertuin of op zee? Blog door lector Gerard Schepers

Het is maart 2020, een maand die ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaat. En dat is niet vanwege het onderwerp waar ik het nu over ga hebben: windenergie.