Barn Talk | Marga Hoek | The Trillion Dollar Shift: Hoe bedrijfsleven en overheid kunnen bijdragen aan onze 17 werelddoelenMarga Hoek is al jaren een groot inspirator en initiatiefnemer in het leiden van bedrijven naar een duurzame toekomst. Met haar sterke zakelijke en economische kennis informeert ze bedrijven over alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. De dag van de Duurzaamheid is dus een perfecte gelegenheid voor haar Barn Talk op 10 oktober 2018. Ze neemt het publiek mee naar een duurzamere wereld en presenteert op strategisch, tactisch en operationeel niveau hoe je kan verduurzamen. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Opening ZAP Innovatiehal (Zernike Advanced Processing Faciliteit)

Na deze Barn Talk volgt de officiële opening van de nieuwe ZAP innovatiehal. De Zernike Advanced Processing (ZAP) faciliteit is een belangrijke partner voor het Kenniscentrum Biobased Economy. Bij ZAP kunnen studenten en (docent-)onderzoekers samen met het bedrijfsleven toegepast onderzoek verrichten door gebruik te maken van biomassa. Meer informatie.

Voor meer informatie over Barn Talks klik hier.

Details Barn Talk:

10 oktober 2018,  16.00 – 18.00 uur.
Deze Barn Talk wordt gevoerd in het Nederlands.

DIRECT AANMELDEN: 

BARN TALK

Marga Hoek

“The Trillion Dollar Shift: Hoe bedrijfsleven en overheid kunnen bijdragen aan onze 17 werelddoelen”

Over Marga Hoek

Drs. Marga Hoek inspireert en leidt bedrijven naar een duurzame toekomst, gebaseerd op haar sterke zakelijke en economische kennis. Als Board Member van diverse ondernemingen in Nederland en in de UK en als voorzitter van Het Groene Brein maakt ze zich dagelijks sterk voor een versnelde verduurzaming van de economie. Dag in dag uit streeft ze – nationaal en internationaal – naar verbinding, synergie en co-creatie tussen de verschillende werelden van bedrijfsleven, politiek en wetenschap. Daarnaast is ze auteur van het Managementboek van het jaar 2014: “Zakendoen in de Nieuwe Economie. Ze lanceerde haar nieuwste boek The Trillion Dollar Shift begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos. Dit boek beschrijft hoe bedrijfsleven en financiele sector kunnen bijdragen aan onze 17 werelddoelen.

Elke presentatie is toegankelijk voor iedereen, iets wat Marga Hoek ook heel belangrijk vindt. Ze brengt een feitelijk beeld van hoe de wereld ervoor staat en verbindt de noodzaak van vernieuwing aan de enorme kansen die dat brengt. Zij schetst dan ook een wenkend perspectief voor het gehoor, zodat mensen na afloop denken ‘’Ik kan hier iets mee, ik wil hier iets mee. Ik heb zaken gehoord die alles voor mij verhelderen’’.

 Wat zijn Barn Talks

Barn Talks zijn verrassende debatten met altijd een hoofdgast met een inspirerend verhaal die het publiek kan meenemen in de debatten en gesprekken. De Barn Talks geven een extra impuls en netwerk voor energieprofessionals en andere geïnteresseerden rondom het thema energie.

Taal selecteren: