Barn Talk

Barn Talk 2 november | Waterstoftanken, droom of werkelijkheid?

De komende jaren wordt een forse groei verwacht van het gebruik van waterstof in de mobiliteit. Hoe ver zijn we met de ontwikkeling van waterstoftankstations en wat hebben we tot dusver geleerd? In de Barn Talk van 2 november gaan we daarover in debat.

Nieuws

Vacature Gesloten: Aanjager energietransitie en circulariteit

Ben je een verbinder en netwerker? Heb jij een proactieve inslag, ben je nieuwsgierig, relatiegericht, heb je lef? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Nieuws

Eretitel Jean Monnet-leerstoel duurzame economie van de EU voor Dr. Beata Kviatek

Dr. Beata Kviatek is hoofddocent en onderzoeker bij de Hanzehogeschool International Business School ontvangt de eretitel Jean Monnet-leerstoel duurzame economie van de EU!

Nieuws

Wim Elving wint EUPRERA Award 2022!

Op 24 september 2022 ontving Wim Elving de lifetime achievement award 'Distinguished public relations scholar'. Wij feliciteren Wim met deze prachtige award die hij ontvangst heeft mogen nemen voor zijn inzet in onderzoek en onderwijs op het gebied van public relations en communicatiemanagement.

Barn Talk

Barn Talk 5 oktober | De Energiemarkt

De stroomprijzen vliegen door het dak en de overheid grijpt in. Dit roept veel vragen op bij de gehele samenleving. In de Barn Talk van 5 oktober gaan we daarom in debat over de energiemarkt.

Nieuws

Vacature Gesloten: Junior Onderzoeker (0,2 – 0,6 fte)

Bij Entrance - Centre of Expertise Energy is een vacature ontstaan voor een Junior Onderzoeker (0,2 - 0,6 fte). Ben jij nieuwsgierig? En wil je ervaring op doen met praktijkgericht onderzoek op het snijvlak van duurzaamheid, energie en gedrag? Dan is dit echt een functie voor jou!