Nieuws

Vacature gesloten: Junior business developer (1,0 fte)

Ben je een verbinder en netwerker? Heb jij een commerciële inslag en wil je aan de slag met subsidieregelingen en business development? Dan is deze junior functie echt iets voor jou!

Blog

Energie voor iedereen!

Momenteel werken ruwweg 11,5 miljoen mensen in de sector van de hernieuwbare energie: een aantal dat naar verwachting in de toekomst zal blijven stijgen. De energiesector is er een op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM). Een groeiende sector met een positieve impact op ons klimaat onthult een geweldige kans voor wie op zoek is naar een zinvolle en impactvolle baan. Maar wat als je niet een opleiding in een van deze vakken hebt gevolgd, maar toch graag in hernieuwbare energie wilt werken en de zaak wilt helpen?

Barn Talk

Barn Talk 6 april | Desinformatie: is kennis hét wapen van de energieprofessional in hun strijd tegen desinformatie?

Desinformatie wordt een steeds groter risico voor onze samenleving. We worden overspoeld door beelden en informatie, maar hoe weet je nu wat je kunt geloven en wat niet? Feiten worden anno 2022 vaker in twijfel getrokken en de brengers van feiten worden steeds vaker bedreigd. Er dreigt een kloof te ontstaan tussen de wetenschap en de samenleving. Kunnen we dit nog voorkomen?

Nieuws

Vacature Gesloten: Trainee Business Developer (1,0 fte)

Ben je bijna of net klaar met je studie? Heb jij een commerciële inslag en wil je aan de slag met business development en subsidieregelingen in de energietransitie? Dan is deze trainee functie bij EnTranCe | Centre of Expertise Energy echt iets voor jou!

Nieuws

Integrale methode voor de energietransitie zet eerste stappen

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, virussen en uitblijvende krimp verandert logischerwijs de menselijke behoefte aan gebouwen om in te wonen, te werken en te leren. Het is van groot belang dat de vrij conservatieve bouwwereld inspeelt op deze tendensen door nauwer en meer betrokken te gaan samenwerken met bewoners, gebruikers, maatschappelijke platforms en ontwerpers. Aan de hand daarvan kunnen er nieuwe constructies gebouwd worden, die passen bij de wensen en eisen van deze tijd en die rekening houden met een snel veranderende toekomst. Dit treft zeker ook de energietransitie die hier integraal mee is verbonden.

Nieuws

Vacature: PhD Energietransitie (1,0 fte)

Bij EnTranCe - Centre of Expertise Energy van de Hanzehogeschool Groningen staat een nieuwe vacature open! Ben jij een enthousiaste en zelfstandig werkende onderzoeker, die zin heeft om met het thema systeemintegratie aan de slag te gaan? Wij zoeken een promovendus voor het promotieonderzoek energietransitie.