Barn Talk

Barn Talk 7 september | Vertragen om te verbreden?

Özcan 'Eus' Akyol spreekt zoals hij schrijft, recht voor zijn raap en hij spaart niets of niemand.. Hij trapt de eerste Barn Talk na de zomer af in de Energy Barn te Groningen!

Nieuws

Terugblik New Energy Forum 2022

Op donderdag 23 juni heeft de tweede editie van New Energy Forum plaatsgevonden. Meer dan 1000 bezoekers kwamen af op het festival voor de (aanstaande) mobiliteits- en energieprofessional. Het thema was ‘Breaking Barriers’, gericht op baanbrekende innovaties, ontwikkelingen en kennis op het gebied van mobiliteit en de energietransitie.

Nieuws

De EnTranCe Award is uitgereikt!

Tijdens het New Energy Forum, hét event voor de energietransitie, is de EnTranCe Award t.w.v. €100.000,- uitgereikt. De EnTranCe Award is een aanmoedigingsprijs voor diegenen die de transitie vooruit helpen door innovatieve oplossingen te bedenken, uit te voeren of groot te maken. (English in article)

Nieuws

Vacature Gesloten: Onderzoeker energietransitie en datamodellering

Ben jij onze nieuwe collega met stevige ervaring in datamodellering? Wil jij bijdragen aan het voeren van de discussie in de energietransitie op basis van feiten? Dan zoeken we jou!

Nieuws

EnTranCe-student Rick Geuken ontvangt Green Ambassador-certificaat

EnTranCe-student Rick Geuken heeft op 14 juni 2022, Green Ambassador Day, het Green Ambassador-certificaat ontvangen. Rick is genomineerd vanwege zijn belangrijke bijdrage aan een duurzamere wereld en vermogen om medestudenten te inspireren!

Nieuws

Geen Russisch gas? EnTranCe werkt al jaren aan alternatieven

EnTranCe - Centre of Expertise Energy-onderzoekers werken hard aan alternatieven voor fossiele energie. Zon, wind, waterstof en groen gas. Dat laatste alternatief neemt een hogere vlucht dan ooit tevoren.