Nieuws

UNLOCK: een groene waterstof­economie voor het mkb in Europa

UNLOCK helpt beleidsmakers om regionale groene waterstofeconomieën open te stellen voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) en om duurzame groei, het concurrentievermogen en het scheppen van banen binnen het mkb te bevorderen.

Barn Talk

Barn Talk 7 juni | Opslag in batterijen, halfvol of half leeg?

Wat kunnen we met elektrische batterijen, welke systemen zijn er inmiddels, wat zijn de ontwikkelingen daarin? Maar ook, waar plaatsen we accu’s en wie doet dat?

Nieuws

Make impact with your (graduation) project!

Would you like to make a difference with your (graduation) project for a sustainable future? Find your project at ENTRANCE Learning Communities (NL in artikel)

Barn Talk

Barn Talk 10 mei | BioBTX, winnaar van de EnTranCe Award 2022

Tijdens deze Barn Talk staan wij stil bij de eerste winnaar van de EnTranCe Award; BioBTX!. De award is uitgereikt tijdens het New Energy Forum op 23 juni 2022. Hoe gaat het nu met deze baanbreker?

Nieuws

De nominaties voor de ENTRANCE AWARD 2023 zijn geopend!

De nominaties voor de EnTranCe Award 2023 zijn weer geopend! De EnTranCe Award is een aanmoedigingsprijs voor personen, bedrijven en maatschappelijke organisaties die de energietransitie vooruithelpen door innovatieve oplossingen te bedenken, uit te voeren of groot te maken.