Nieuws

Senior Docent-onderzoeker Warmtetransitie

Jij wilt als senior onderzoeker een relevante bijdrage leveren aan een urgente maatschappelijke opgave. Het doen van praktijkgericht onderzoek waarvan de resultaten direct impact hebben in de regio is jou dan ook op je lijf geschreven. De Hanzehogeschool is op zoek naar meerdere onderzoekers om het praktijkgericht onderzoek een flinke boost te geven.

Nieuws

Benoeming Joàn Teerling tot lector duurzame gassen en brandstoffen

Het College van Bestuur heeft Joàn Teerling, PhD, per 1 september 2023 benoemd tot lector duurzame gassen en brandstoffen van het gelijknamige lectoraat voor de duur van 4 jaar. Het lectoraat is verbonden aan EnTranCe - Centre of Expertise Energy en werkt van daaruit samen met de opleidingen van het Instituut voor Engineering en het werkveld.

Nieuws

Zpannend Zernike 1 oktober | Zpannende activiteiten bij de Hanzehogeschool Groningen! 

Leren, ontdekken en vooral doen! Ook dit jaar opent de Hanzehogeschool Groningen haar deuren tijdens het Groninger wetenschapsfestijn Zpannend Zernike. Op zondag 1 oktober is er tussen 12.00 en 17.00 uur van alles te zien, doen en ontdekken op vier Hanze-locaties:

Nieuws

Vacature: Technisch projectleider Proeftuin EnTranCe

Ben jij een technisch projectleider met ervaring binnen de energietransitie? En wil je nieuwe projecten opstarten in onze proeftuin met nieuwe technieken en systemen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Nieuws

Samenwerkingsverklaring: Strukton Rail & EnTranCe – Centre of Expertise Energy

Tijdens New Energy Forum hebben Strukton Rail NL en EnTranCe | Centre of Expertise Energy een officiële samenwerkingsverklaring getekend. Deze verklaring is een mooi begin van een nieuwe samenwerking, waarvan de concrete vervolgstappen al volop in voorbereiding zijn.

Nieuws

Samenverwerkingsverklaring: Ekwadraat & EnTranCe – Centre of Expertise Energy

Tijdens New Energy Forum hebben Ekwadraat en EnTranCe | Centre of Expertise Energy een officiële samenwerkingsverklaring getekend. Na al een lange tijd met Ekwadraat samen te werken aan versnelling van de energietransitie werd het tijd om deze samenwerking ook officieel vorm te geven.