Meet & Greet IWP EnTranCe

Ga jij in februari 2022 afstuderen en ben je op zoek naar een innovatieve en uitdagende afstudeeropdracht of een interessante stageopdracht? Ontdek welke opdrachten we aanbieden en stel al je vragen ‘live’ op maandag 22 november tijdens onze Meet & Greet op EnTranCe, locatie Energy Academy Europe.

Ons team van Innovatiewerkplaats EnTranCe is tijdens de Meet & Greet aanwezig om met jou in gesprek te gaan en al jouw vragen te beantwoorden. Spreekt een opdracht je aan maar staat jouw opleiding niet erbij vermeld? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Al onze opdrachten zijn online te vinden via deze link, dus kijk voor dat je maandag naar ons toekomt, welke opdracht(en) je wat lijkt. Tijdens de Meet & Greet op maandag 22 november van 12.30 tot 13.30 uur kun je al je vragen stellen over de opdrachten die jij interessant vindt.

Afstuderen bij EnTranCe
Wil jij tijdens je studie al bijdragen aan de energietransitie? Dat kan met de innovatieve en uitdagende projecten gericht op energietransitie van de Innovatiewerkplaats EnTranCe. We bieden opdrachten aan binnen verschillende thema’s en bestuderen de opdrachten worden vanuit meerdere invalshoeken; technisch en juridisch, maar ook economisch en sociaal. IWP EnTranCe biedt je workshops, team coaching, interessante lezingen en wekelijkse bijeenkomsten om jouw onderzoeksproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Toch liever online contact met IWP?
Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar iwpentrance@org.hanze.nl.

Praktische informatie Meet & Greet
Wanneer: maandag 22 november
Tijden: van 12.30 tot 13.30 uur
Locatie: Energy Academy Europe, Nijenborgh 6, Groningen (achter AH to Go)
Ruimte: 5159.0192

Graag tot ziens bij Innovatiewerkplaats EnTranCe!

Taal selecteren: