Huldiging Top Dutch Solar Racing op 13 december

Op vrijdag 13 december is de feestelijke huldiging van het Top Dutch Solar Racing team op de Grote Markt én in het nieuwe Forum in Groningen. Wees welkom!

Het studententeam Top Dutch Solar Racing heeft een topprestatie geleverd tijdens de Bridgestone World Solar Challenge 2019 in Australië. Het team won niet alleen de kwalificatieronde en kwam als vierde over de eindstreep, maar sleepte ook nog eens de prestigieuze Excellence in Engineering Award in de wacht.

We zijn ontzettend trots op de studenten die dit met elkaar hebben bereikt. Het team maakt de kracht van samenwerking zichtbaar: tussen verschillende disciplines, tussen mbo, hbo en wo én met overheden en het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Daarom willen wij, als onderwijsinstellingen, onze studenten van het Top Dutch Solar Racing team graag in het zonnetje zetten.

Het programma start om 15.00 uur op de Grote Markt (bij de ijsbaan). Vervolgens is de intocht van het team en doet burgemeester Koen Schuiling een welkomstwoord. Daarna gaan we in het Forum verder: Jeroen Brattinga, teammanager blikt terug én kijkt vooruit en de onderwijsinstellingen gaan vervolgens het team huldigen. De feestelijke activiteit eindigt met een borrel.

Ben je student of werk je bij de Hanzehogeschool en wil je er graag bij zijn? Dan ben je van harte welkom. Gaar wel even aanmelden: dat kan hier.

Taal selecteren: