Hanze Impact Event: Meld je aan voor de kennissessie!

Met de aankomende Omgevingswet treedt ook de Wet gemeentelijke instrumenten warmtetransitie in werking. Hierdoor kunnen lokale overheden wijken aanwijzen waar de netbeheerder vanaf een bepaalde datum geen aardgas meer mag leveren. Wat betekent dit nu voor de burger? Moet er wel of niet geïnvesteerd worden in een warmtepomp en wat als je al hebt geïnvesteerd in een nieuwe HR ketel?

Op woensdag 31 mei tijdens het Hanze Impact Event, geven Mr. Dr. Daisy G. Tempelman, mr. Marjolein den Uijl en mr. Joris Gazendam een kennissessie over precies deze vragen! Wil je deelnemen aan de kennissessie van Daisy, Marjolein en Joris? Schrijf je dan nu in voor het Hanze Impact Event.

Wacht niet te lang want er is bijna geen plek meer!

Hanze Impact Event: Samen Verschil Maken | Hanze

Het Hanze Impact Event is hét jaarlijkse kennisfestival van de Hanze waar we laten zien hoe we samen met allerlei partijen praktijkgericht onderzoek doen en hoe we daarmee het verschil maken voor de regio.

Op onze website vind je het brede aanbod van kennissessies die door onze lectoren en onderzoekers worden aangeboden en meer informatie over het plenaire programma.

Taal selecteren: