Freek de Jonge bezoekt Hanzehogeschool

Op woensdagmiddag 18 januari komt cabaretier Freek de Jonge naar de Energy Barn van de Hanzehogeschool om te praten over de aardbevingsproblematiek.

Freek is de hele week op tournee in Groningen en praat met bewoners, instanties, wetenschap en politiek over dit heikele thema. Aan het einde van de week presenteert hij zijn slotprogramma in De Oosterpoort in de vorm van een Tienpuntenplan voor het Noorden. Vorige week lichtte hij zijn plannen toe in DWDD.

Woensdag is Freek de Jonge te gast bij het Kenniscentrum NoorderRuimte. ‘s Middags is het woord aan studenten en medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen. Iedereen kan dan zijn/haar mening, idee en expertise  geven over de aanpak van dit nationale probleem.

Iedereen van de Hanzehogeschool is welkom. Er passen ongeveer 150 mensen in de Energy Barn, vol = vol!

Programma op woensdagmiddag 18 januari

13.30 – 14.00          

Inloop

14.00         

Lagerhuisdebat met korte inleidingen, o.a. door prof.dr. Jan Rotmans. Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities & duurzaamheid.

Het Lagerhuisdebat is een brede discussie waarin iedereen aan het woord komt en input geleverd wordt voor het Tien Puntenplan. Freek de Jonge leidt deze discussie op zijn eigen onnavolgbare wijze.

16.15 Afsluiting met een drankje.

Plaats van handeling

Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen.

Taal selecteren: