EnTranCe, Zernikelaan 17

TransFuture Festival 2019

Had je al gehoord dat op woensdag 12 juni op EnTranCe de vijfde editie van het TransFuture Festival plaatsvindt? Hèt festival over nieuwe energie, met aandacht voor alle mooie kansen die de energietransitie in onze regio te bieden heeft. Samen met onze partners delen we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op energiegebied.

Iedereen is welkom op het TransFuture Festival: professionals, ondernemers, bedrijven, overheden, studenten en anderen met belangstelling voor duurzame energie en innovatie. Er is volop gelegenheid om te netwerken en kennis met elkaar te delen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de vorige editie van het TransFuture Festival presenteerden we een speciale midzomeravond-editie van de Barn Talks, verzorgd door oud-PvdA leider Diederik Samsom. Ook dit jaar zijn we hard aan het werk om een mooi programma met interessante sprekers samen te stellen.

 

De programmering van deze lustrumeditie van het TransFuture Festival is nog volop in ontwikkeling. Daarvoor werken we met veel plezier samen met diverse partners die een bijdrage leveren aan het inhoudelijke programma.

Wil je op de hoogte blijven van het festival? Houd dan onze website in de gaten. Er zullen hier regelmatig updates over het programma van het TransFuture Festival verschijnen.

 

 

Taal selecteren: