Online

Op zoek naar werk(nemers) in Noord-Nederland? Kom naar het digitaal carrière-netwerk event op 24 november!

Ben je op zoek naar een leuke baan óf zoek je juist werknemers op het gebied van energie in Noord-Nederland? Let dan goed op!

De energietransitie is één van de grootste uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Om deze enorme transformatie tot stand te brengen, hebben we de beste en slimste bedrijven, innovaties én mensen nodig. Daarom organiseren Campus Groningen, Energy Academy (deel van New Energy Coalition), Make it in the North en Gemeente Groningen op dinsdag 24 november 2020 (15.00 – 17.30 uur) het online carrière-event ‘Meet Your Future in Energy’! 

Voor bezoekers

Tijdens het evenement ontmoet je online bedrijven en vind je vacatures in de energiesector. Bovendien zijn er inspirerende masterclasses én kom je in contact met experts die jou verder op weg kunnen helpen richting de toekomst.
Op het evenement zijn vacatures van verschillende niveaus, gevraagde werkervaring (stage, starter, ervaring) en talen (Nederlands, Engels).

Voor bedrijven

Heb je een bedrijf en/of werk je in de energiesector? Dan kun je kosteloos een digitale plek claimen tijdens het evenement. Profileer je bedrijf en vacatures voor Nederlands- en Engelssprekende werkzoekenden op verschillende niveaus, zowel starters als met ervaring. Graag nodigen wij je uit om zowel uw bedrijf (en vacatures) te showcasen als het event digitaal bij te wonen.

Tijden

14:45 Deuren open
15:00 – 15:15 Openingsceremonie
15:15 – 15:45 Ronde 1 (masterclasses, ronde tafels, lezingen)
15:45 – 16:15 Speeddates
16:15 – 16:40 Ronde 2 (masterclasses, ronde tafels, lezingen)
16:40 – 16:50 Pauze
16:50 – 17:15 Ronde 3 (masterclasses, ronde tafels, lezingen)

15:00 – 17:30 Gedurende het gehele evenement kan je de online informatiemarkt bezoeken.

 

Aanmelden

Voor zowel bedrijven als bezoekers geldt: meld je op tijd aan, anders krijg je geen toegang! Aanmelden kan via www.meetyourfuture.online.

Taal selecteren: