Online - Opnames in de EnergyBarn

Barn Talk | Waterstof: Hoe bouwen we de Hydrogen Valley?

Op 30 juni van 11.00 tot 12.00 organiseren wij de eerste live stream Barn Talk over Waterstof ‘Hoe bouwen we de Hydrogen Valley?’. Het is een live gesprek met een aantal spelers, die ieder vanuit hun eigen rol, bouwen aan de noordelijke Hydrogen Valley.

Hoe bouwen we de Hydrogen Valley?

In Delfzijl ontstaat een rol voor waterstof. Wat betekent dat voor het spel en de spelers in dat speelveld?

De aanlanding van grootschalige groene elektriciteit in Delfzijl triggert de industrie om waterstof te produceren, als molecuul voor de industrie en als energiedrager. Wat betekent deze gamechange voor Groningen Seaports, het chemiepark, de noordelijke economie en ons human capital? Wat betekent dat voor de ontwikkeling van jonge professionals en de arbeidsmarkt. Welk belang dient deze ontwikkeling voor Nederland en Europa? Hoe kan Noord-Nederland daarin een leidende rol gaan spelen en daarmee haar eigen economie versterken? Hoe draagt dit bij aan de ontwikkeling van de Hydrogen Valley en wat betekent dat voor Nederland?

De ‘uitzending’ duurt ca. 40-45 minuten en is om 11.00 uur live te volgen via onderstaande button. Als digitale deelnemer heb je de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen. Deze zullen live beantwoord worden. Achteraf heb je de mogelijkheid om de uitzending via YouTube en Vimeo terug te kijken. 

Het debat wordt gevoerd in het Nederlands.

Tafelgenoten

Cas König

Groningen Seaports

..

Jorg Gigler

Topsector Energie

..

Jan-jaap Aué

Directeur EnTranCe – Center of Expertise Energy

..

Patrick Cnubben

Programmamanager New Energy Coalition

..

Tafelheer

Marcel Koenis

EnTranCe – Centre of Expertise Energy

Taal selecteren: