Forum Groningen

Barn Talk on Tour | Broodjes aap verhalen van de energietransitie

De energietransitie is een actueel onderwerp, zeker nu de energieprijzen door het plafond schieten. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het verduurzamen van hun omgeving, woning en levensstijl en ook bedrijven en grote industrieën beginnen de noodzaak voor verandering te voelen. Maar wat is de energietransitie nu precies? Er wordt veel over geschreven en menig persoon heeft er wel een mening over. Welke informatie klopt? Hoe nauw komen de nuances? En is er wel één waarheid?

De feiten en fabels van de energietransitie, open besproken en onderbouwd door de wetenschap
Aan de hand van stellingen nemen Marcel Koenis (Directeur Business Development EnTranCe) en Marten van der Laan (Lector Systeemintegratie aan de Hanzehogeschool Groningen) jou mee in de zin en onzin van de energietransitie.

Barn Talk on Tour
De Barn Talk van 6 november is een special edition: we gaan on tour! Een Barn Talk on Tour is een Barn Talk zoals je van ons gewend bent, maar dan op een externe locatie. De eervolgende editie is in Forum Groningen tijdens Let´s Gro. Let’s Gro is een (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op 4, 5 en 6 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat. De Barn Talk on Tour is één van de programmaonderdelen op 6 november (13:00 – 14:00 uur). Aanmelden is niet verplicht. Tot dan!

Meer informatie over de Barn Talk on Tour 

 

Taal selecteren: