Energy Barn, Zernikelaan 17

Barn Talk 7 september | Özcan Akyol

Op 7 september trapt Özcan Akyol de eerste Barn Talk na de zomer af in de Energy Barn te Groningen! Özcan ‘Eus’ Akyol spreekt zoals hij schrijft. Recht voor zijn raap en hij spaart niets of niemand..

Eus is een schrijver die overal een mening over heeft. Van literatuur tot het integratiedebat. En van Turkse politiek tot de Nederlandse voetbalcompetitie. In zijn uitgebreide vocabulaire komen in ieder geval niet de termen ‘politieke correctheid’ en ‘om de hete brij heen draaien‘ voor. Hoewel de onderwerpen waar Özcan voor gevraagd wordt alle kanten op kunnen gaan, gaat zijn persoonlijke kijk dat niet. In z’n mening is hij krachtig en standvastig. En scherp in de manier waarop hij die mening uit. Met zijn humor, kennis en directheid zal Özcan je tijdens de Barn Talk weten te fascineren. Blok 7 september dus alvast in je agenda!

Meld je aan en woon de Barn Talk gratis bij!
De Barn Talk is (gratis) bij te wonen in de Energy Barn te Groningen (beperkt aantal zitplaatsen, vol = vol). Na de uitzending is iedereen welkom bij de aansluitende netwerkborrel, waarvoor drankjes en happen klaarstaan. De Barn Talk van 7 september is in het Nederlands.

Aanmelden kan hier.

Datum: 7 september 2022 16:15 -17:15 uur
Locatie: Energy Barn, Zernikelaan 17 (aanmelden verplicht)
Livestream: de Barn Talk is ook te volgen via een livestream. Meer informatie volgt.

Taal selecteren: