Energy Barn, Zernikelaan 17

Barn Talk 6 september | Ondernemen met lef

Dit jaar op woensdag 6 september trappen we de Barn Talk af met “ondernemen met lef”. Grote bedrijven doen grote investeringen, regionale bedrijven kunnen daarbij aansluiten. Hoe doen we dat?

 

Wat kunnen grote private én publieke bedrijven doen om hun opdrachten bij regionale bedrijven uit te zetten? Wat kunnen regionale bedrijven doen om zich hiervoor te kwalificeren?

Voorbeeld van dit ondernemen met lef is New Born Rubber, de winnaar van de ENTRANCE Award 2023. Remco van Leeuwen neemt ons mee in de ontwikkeling van hun onderneming waar zij van oud rubber nieuw rubber maken. Zij lichten toe hoe zij bijdragen aan circulaire materialen, energiebesparing en milieubescherming.

Fennenoord, tevens genomineerd voor de ENTRANCE Award 2023, is onze andere vertegenwoordiger van het mkb. Fennenoord is een klein bedrijf, bestaat uit 3 mensen, tevens mede-eigenaren, dat een complexe combinatie van meerdere processen voor mestrecycling heeft gerealiseerd. Jelmer Klaassen ligt de ruime mogelijkheden voor het realiseren van bruikbare producten uit de verwerking van mest toe.

Daarna in het debat, staat namens RWE Marinus Tabak aan tafel. Sieger Dijkstra, voorzitter van VNO NCW Noord vertegenwoordigt het regionale bedrijfsleven. Welke investeringen in de energietransitie komen vanuit het grootbedrijf en welke kansen biedt dat voor het regionale midden- en klein bedrijf? Ook Tennet en Gasunie zijn grootbedrijf. Zij zijn van de overheid en spelen met grote investeringen een belangrijke rol.

Tijdens deze Barn Talk debatteren wij over hoe we van elkaars expertise kunnen leren en hoe we een betere aansluiting vinden tussen het midden- en kleinbedrijf en grootbedrijf.

Meld je aan en woon de Barn Talk gratis bij!
De Barn Talk is (gratis) bij te wonen in de Energy Barn te Groningen (beperkt aantal zitplaatsen, vol = vol). Na de uitzending is iedereen welkom bij de aansluitende netwerkborrel, waarvoor drankjes en happen klaarstaan. De Barn Talk van 6 september is in het Nederlands.

Aanmelden kan hier.

Datum: 6 september 2023 – 16:15 -17:15 uur
Locatie: Energy Barn, Zernikelaan 17 (aanmelden verplicht)
Livestream: de Barn Talk is ook te volgen via een livestream.

 

Barn Talk Ondernemen met lef in de energietransitie ENTRANCE - Centre of Expertise Energy Groningen

Taal selecteren: