Energy Barn of online

Barn Talk 3 november | Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee?

Een eerlijke en sociale energietransitie, daar staan FNV en Milieudefensie voor. Maar hoe ziet dit er uit? En wat betekent deze transitie voor werk, inkomen en woonlasten van burgers? Hoe kan de energietransitie en -besparing ècht voordelig zijn voor burgers? Welke kansen biedt de energietransitie voor fatsoenlijke werkgelegenheid?

De Barn Talk terugkijken kan hier:

Enquête

Help ons bij het verbeteren van de Barn Talks door deze enquête in te vullen. Het kost zo’n 3 minuten van uw tijd en is volledig anoniem. Meedoen kan tot 10 november.

Hoe zorgen we ervoor dat investeringen in de energietransitie goed zijn voor ons allemaal? En welke omslag is er nodig bij bedrijven om zover te komen? Over al deze kwesties wordt gedebatteerd tijdens de Barn Talk. Donald Pols, directeur Milieudefensie en bekend van de gewonnen rechtszaak tegen Shell over CO2-uitstoot, geeft met zijn bijdrage een mooie aftrap van het debat! Marcel Koenis (directeur Business Development bij EnTranCe) is de gespreksleider. Beate de Ruiter, voorzitter Lokaal FNV Groningen, zal de dag afsluiten.

Tafelgasten:
Daan Brandenbarg – SP
Jim Lo-A-Njoe – D66
Jalt de Haan – CDA
Ceciel Nieuwenhout – GroenLinks
Terence van Zoelen – PvdD
Julian Bushoff – PvdA
Peter Rebergen – ChristenUnie

Taal selecteren: