Zernikelaan 17

Barn Talk | Helga van Leur: Over Weer, Klimaat, Duurzaamheid en Gedrag

We zien thermometers omhoog schieten en regenbuien worden steeds heftiger. Hoe extreem wordt ons Nederlandse weer? Wat zijn de gevolgen? En hoe kunnen we als mens de toekomst op een positieve manier beïnvloeden? Meteoroloog en voormalig RTL-weervrouw Helga van Leur opent het nieuwe jaar bij EnTranCe – Centre of Expertise Energy met een inspirerende Barn Talk over weer, klimaat, duurzaamheid en gedrag.

Helga van Leur weet als weervrouw alles over meteorologie. Daarnaast is ze zich gaan verdiepen in ons brein en de psychologie om inzicht te krijgen in menselijk gedrag en de communicatie over onderwerpen zoals klimaatverandering en duurzaamheid. Mensen zijn zich inmiddels wel bewust van de consequenties van hun gedrag op het klimaat, maar tussen denken en doen zit nog een groot verschil. Waarom heeft ons brein moeite om duurzame keuzes te maken? En hoe krijgen we mensen zover dat ze hun gedrag veranderen? Tijdens de Barn Talk op 11 januari legt Helga uit hoe het weer en het klimaat veranderen, waarom dit gebeurt én biedt ze een positief handelingsperspectief.

Aanmelden voor de Barn Talk kan hier.

Proosten op het nieuwe jaar en een nieuwe partner!

Na de lezing van Helga wordt er een partnerovereenkomst getekend tussen EnTranCe- Centre of Expertise Energy en Koninklijke Oosterhof Holman. We proosten daarna graag met alle aanwezigen op het nieuwe jaar én op deze nieuwe strategische partner van EnTranCe. De champagne staat voor iedereen klaar!

Meld je aan voor de Barn Talk

De Barn Talk met Helga van Leur is gratis bij te wonen. Aanmelden is nodig om een plek te reserveren (vol = vol). Na de Barn Talk is iedereen welkom bij de aansluitende netwerkborrel inclusief drankjes en hapjes. De Barn Talk van 11 januari is in het Nederlands.

Datum:                                 11 januari 2023 (15:30 – 16:45 uur)
Locatie:                                Energy Barn, Zernikelaan 17
Aanmelden:                       Meld je hier aan
Livestream:                       De Barn Talk is ook te volgen via een livestream (http://tiny.cc/helgavanleur)

Taal selecteren: