Energy Learning Activities

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen waar de wereld voor staat. Om deze enorme transformatie te bereiken, hebben we de beste en slimste mensen nodig die een bijdrage kunnen leveren. De Energy Academy organiseert ieder studiejaar minimaal 20 Energy Learning Activities.

Dit zijn lezingen, masterclasses, excursies, symposia en debatten, allemaal over onderwerpen die te maken hebben met de energietransitie. Wat moet er technisch veranderen om altijd genoeg duurzame elektriciteit en warmte te hebben? Hoe kunnen en willen mensen bijdragen aan de energietransitie? Welke nieuwe regels en wetten hebben we nodig? En hoe beïnvloedt de overgang naar een duurzaam energiesysteem onze economie en arbeidsmarkt? De Energy Academy biedt deze Energy Learning Activities dan ook aan vanuit de meest uiteenlopende invalshoeken: bedrijfsleven, wetenschap, politiek, recht, maatschappij en ruimtelijke ordening.

Door tijdens je studie deel te nemen aan minimaal tien leeractiviteiten kun je de Verklaring van Deelname of het Energy Academy Certificaat verkrijgen.

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de video hieronder!

In verband met het maatregelen voor coronavirus zijn de Energy Learning Activities tijdelijk alleen online te volgen. Alle informatie vind je op de eventpage van de Energy Academy. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Energy Academy.

Taal selecteren: