Energietransitie & Duurzaamheid – PIT #4

De aarde warmt steeds verder op, dat vraagt forse aanpassingen van iedereen. In hoe we leven, wonen, energie opwekken en grondstoffen (her)gebruiken. Dat zien we ook terug binnen praktijkgerichte onderzoeken, waarin de energietransitie steeds vaker centraal staat. Wat is de laatste stand van zaken in dat onderzoek? Je leest het in nummer 4 van PIT dat als thema Energietransitie & Duurzaamheid heeft. PIT #4 is verschenen op 22 juni en is gelanceerd tijdens het New Energy Forum in Groningen.

“Spelen met waterstof”

Steeds meer ondernemers zien kansen in waterstof. Maar experimenteren met dit veelbelovende gas, dat doe je niet even thuis in de garage. In de waterstofproeftuin van Hanzehogeschool Groningen kan het wel. Ondernemers testen hier veilig hun nieuwe vondsten.

Lees het gehele artikel van Regieorgaan Sia hier.

Wat is PIT?

PIT staat voor praktijk, innovatie en toepassing: de kern van praktijkgericht onderzoek. Het magazine zet praktijkgericht onderzoek in de schijnwerpers en belicht de kracht van de samenwerking tussen hogescholen, bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen.

Overhandiging PIT 4 Magazine - Regieorgaan SIA Reint Jan Renes
Taal selecteren: