De nominaties voor de ENTRANCE AWARD 2023 zijn geopend!

De nominaties voor de EnTranCe Award 2023 zijn weer geopend! De EnTranCe Award is een aanmoedigingsprijs voor personen, bedrijven en maatschappelijke organisaties die de energietransitie vooruithelpen door innovatieve oplossingen te bedenken, uit te voeren of groot te maken.

De nominaties voor de EnTranCe Award 2023 zijn geopend!

De EnTranCe Award is een aanmoedigingsprijs voor een persoon, bedrijf of maatschappelijke organisaties die de energietransitie vooruit helpt door innovatieve oplossingen te bedenken, uit te voeren of groot te maken. De prijs is een geldbedrag van €25.000,- én een op maat afgestemd steunpakket bestaande uit o.a. trainingen, advies, contacten en toegang tot kennis en faciliteiten.

Ben jij of ken jij iemand die de EnTranCe Award 2023 verdient? Vul dan het inschrijfformulier in op de website van de EnTranCe Award. Nomineren kan tot 31 mei 2023 via de link: https://www.entranceaward.nl/

Wie komt er in aanmerking:

De EnTranCe Award wordt uitgereikt aan personen, maatschappelijke organisaties of bedrijven in Nederland die:

  • Een vinding of prestatie hebben (geleverd) die in hoge mate bijdraagt aan de energietransitie en/of;
  • Een vinding hebben opgeschaald en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie;
  • Baat hebben bij ondersteuning door EnTranCe en haar partners.

De prijs:

De winnaar krijgt een uniek “bouquet”, samengesteld uit:

  • Een geldbedrag van €25.000,-;
  • een steunpakket afgestemd op de behoeften van de winnaar;
  • een op maat gemaakt steunpakket dat kan bestaan uit kennis, toegang tot experimenteerfaciliteiten, educatie, trainingen of netwerkcontacten.

Wie weet sta jij (of je genomineerde) straks op het podium tijdens de uitreiking van de EnTranCe Award op het New Energy Forum op 22 juni 2023!

 

Taal selecteren: