Harm op zoek naar een betere wereld met Harm Edens

Harm Edens nam ons tijdens deze Barn Talk mee in zijn zoektocht naar waar het heen moet in de wereld. Het heeft hem gebracht waar hij nu is, inmiddels al bijna 20 jaar ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds en veelgevraagd dagvoorzitter tijdens duurzame bijeenkomsten.

Edens stelt zelf over zijn zoektocht: “Willen we een toekomst hebben op deze aarde, dan moeten we snel naar een circulaire economie. Daar hou ik me dagelijks mee bezig. En ik ben hoopvol…”

Over Harm Edens

Geboren en getogen in Enschede en daarna Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd in Groningen. Daarna in Amsterdam de studie Theatherwetenschap. Na zijn studie is hij begonnen als tekstschrijver voor hoorspelen waarna er vele series volgden zoals In de Vlaamsche Pot, Sam Sam en ’t Zonnetje in Huis. Vanaf 1996 presenteert hij Dit Was Het Nieuws en veele andere programma’s.

Zijn interesse in duurzaamheid begon al vroeg. Vanaf 1999 werd hij officieel ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. Daarnaast is hij een veel gevraagd dagvoorzitter en spreker tijdens duurzame evenementen. Op BNR Radio presenteert hij het programma BNR Duurzaam.

Taal selecteren: