Barn Talk 3 november | Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee?

Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee? In de eerstvolgende Barn Talk op woensdag 3 november behandelen we vraagstukken als: Hoe zorgen we ervoor dat investeringen in de energietransitie goed zijn voor ons allemaal? En: Hoe zorgen we voor een eerlijke en sociale energietransitie? Afgevaardigden van Milieudefensie, FNV en de gasten gaan over deze kwesties in gesprek met politieke partijen uit de gemeenteraad van Groningen. Marcel Koenis (directeur Business Development bij EnTranCe) is de gespreksleider.

Een eerlijke en sociale energietransitie, daar staan FNV en Milieudefensie voor. Maar hoe ziet dit er uit? En wat betekent deze transitie voor werk, inkomen en woonlasten van burgers? Hoe kan de energietransitie en -besparing echt voordelig zijn voor burgers? Welke kansen biedt de energietransitie voor fatsoenlijke werkgelegenheid? Hoe zorgen we ervoor dat investeringen in de energietransitie goed zijn voor ons allemaal? En welke omslag is er nodig bij bedrijven om zover te komen? Over al deze kwesties wordt gedebatteerd door vertegenwoordigers van FNV en Milieudefensie met de gasten tijdens de Barn Talk van 3 november.

Deze Barn Talk vindt plaats van 16.15 tot 17.30 en is zowel fysiek bij te wonen als online te volgen via de livestream. Aanmelden kan via de eventpagina.

De Barn Talk bekijken kan hier:

Taal selecteren: