Afstuderen bij IWP EnTranCe!

Ga jij in september 2020 afstuderen en ben je op zoek naar een innovatieve en uitdagende afstudeeropdracht? Ontdek welke opdrachten we aanbieden en stel al je vragen op dinsdag 19 mei tijdens de online Meet & Greet Innovatiewerkplaatsen.

De opdrachten én de studenten die kiezen voor opdrachten van Innovatiewerkplaats EnTranCe hebben één ding gemeen; alles draait om het vinden van innovatieve oplossingen voor de energietransitie!

Een van de grootste uitdagingen van onze tijd is immers de overgang naar een duurzame samenleving op basis van schone en hernieuwbare energiebronnen. Over de hele wereld werken mensen elke dag aan vooruitgang. Kies ervoor om hier ook deel van uit te maken!

Ook voor september liggen er weer mooie opdrachten klaar voor studenten van sociale tot technische opleidingen en alles daar tussenin. Dit geldt voor bachelor-, master- en mbo-studenten. De opdrachten van Innovatiewerkplaats EnTranCe staan op deze pagina.

Tijdens de online Meet & Greet op dinsdag 19 mei van 12.00 – 15.00 uur kun je deelnemen aan live voorlichtingen over de opdrachten die jij interessant vindt en via een livestream kun je direct vragen stellen.  Dat kan van 12.00 – 12.30 uur, van 13.30 – 14.00 uur of van 14.30 – 15.00 uur.

Klik hier om naar de Online Meet & Greet te gaan.
Om deel te nemen aan de Meet & Greet raden we je aan om gebruik te maken van Chrome of Firefox. Alleen in deze browsers werkt BlackBoard Collaborate optimaal.

Wil je meer weten over de deelnemende innovatiewerkplaatsen? Lees dan hier verder.

Taal selecteren: